Vegetarische recepten - Vlug en Feestelijk Vegetarisch Koken

Vegetarische recepten: voorgerechten

Vegetarisch recept: Auberginerolletjes met geitenkaas

Auberginerolletjes met geitenkaas

Ingrediënten: 1 grote aubergine, 100 gram zachte geitenkaas, 2 theelepels honing, 1 theelepel peterselie, 2 eetlepels verse munt, olijfolie, cocktailprikkers >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Bruschetta

Bruschetta

Ingrediënten: 8 plakken ciabatta brood (of ander stevig witbrood), 3 tomaten, een halve ui, 2 teentjes knoflook, 1 zakje verse basilicum, olijfolie, zout, peper >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet

Ingrediënten: 2 voorgekookte rode bieten, 40 gram walnoot, 100 gram geitenkaas, 30 gram rucola, olijfolie >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Champignons met Kruidenkaas

Champignons met Kruidenkaas

Ingrediënten: 1 bakje champignons (bij voorkeur wat grotere), 150 gram roomkaas met kruiden, pijnboompitten >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Kervelsoep met Oesterzwammen

Kervelsoep met Oesterzwammen

Ingrediënten: 1 bakje oesterzwammen, 1 pakje verse kervel, 2 tuinkruiden bouillonblokjes >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Pompoensoep

Pompoensoep

Ingrediënten: 1 pompoen, 2 teentjes knoflook, 2 blokjes tuinkruidenbouillon, kerriepoeder, room >>

Bekijk het recept - Print het recept
Vegetarisch recept: Risotto met feta en zongedroogde tomaat

Risotto met feta en zongedroogde tomaat

Ingrediënten: 200 gram risotto rijst, 100 gram feta, 60 gram zongedroogde tomaten, 40 gram pijnboompitten, 1 blokje tuinkruidenbouillon, basilicum, oregano, olijfolie, boter >>

Bekijk het recept - Print het recept


 

Zoek op ingrediënt